vrijdag 13 november 2015

Dag van vertrekGoedemorgen allemaal,

Daar stonden we dan op donderdag 12 november om 7.30 op Schiphol Airport. Ready to go! Al maanden, weken, dagen en toen die laatste uurtjes hebben we op dit moment gewacht. Vertrekken naar Las Vegas voor de Qubica AMF World Cup. De droom die uit komt :).

Na een emotioneel afscheid met mijn ouders en een 'Tot straks' met Patrick zijn ouders gingen we gauw inchecken. Er moest nog extra bagage betaald worden en zo gezegd zo gedaan, ballen voor de zekerheid bij de Oddsize gedropt zodat ze er misschien iets gemoedelijker mee om zouden gaan haha.

Er was voor mij nogal wat veranderd ten opzichte van mijn laatste trip naar Amerika vorige jaar.
We moesten nu richting de D gates en daar stonden twee mensen in een Delta pakje die ons daar ook al gingen ondervragen wat we precies gingen doen in Amerika. Boven door de security check en gelukkig hadden we ons allemaal aan de regels gehouden. Paspoort controle, automatisch....nog even en er werkt niemand meer op Schiphol haha! We mochten allemaal door jeej!
Even een sapje drinken en we konden het vliegtuig in! We zaten in de middelste rij van een bak van 3x4x3 stoelen.

Aan eten en drinken niks te kort en na een aantal filmpjes en wat spelletjes ging de vlucht heel voorspoedig en zijn we veilig geland op Seattle. Ook hier weer een spannend moment of we allemaal het land wel in zouden komen en of de bagage het had gered! Ja hoor iedereen is lief geweest dit jaar en de bagage liet even opzich wachten maar ook die kwamen allemaal aan. Als twee kleine kinderen die een snoepje krijgen als die ballen dan op de band liggen hahaha!
We hadden echter niet veel tijd om bij de volgende gate te komen en de bagage check duurde lang want er waren maar 2 banden en 1 poortje. No stress! Ook nu waren we prima op tijd in ons vliegtuigje van Seattle naar Las Vegas. Hier zaten we op de eerste rij achter de business class en hadden we zee├źn van been ruimte haha. Was nogal een verschil met ons vorige vliegtuig qua indeling want nu zaten we gezellig knus 2 aan 2 ;).
Ook nu weer na 2,5uur vliegen stonden we weer met beide benen veilig op de grond, kwam alle bagage aan, was er vanuit de organisatie een ticket voor de taxi geregeld en zijn we in het hotel aangekomen.
Even opfrissen en tijd voor wat eten.

Heel vervelend is het wel dat er een TGIF in het hotel zit...echt heeel vervelend... bah!
Ik voelde me verzadigd, jumjum !

Even een kijkje genomen op de bowling en daarna ging ieder zijn eigen weg. Ton ging naar de kamer en Patrick en ik bleven beneden... We konden het stiekem toch niet laten om een heeeel klein gokje te wagen ;). We moesten tenslotte iets om wakker te blijven.

Morgenochtend gaan we in ieder geval twee uurtjes trainen en nog even acclimatiseren.
Tot dan!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten