zondag 22 november 2015

Banquet en AMF WORLD CUP 2016


Een foto van ons 3 volgt nog!! 

 Iedereen heeft zich opgemaakt voor een mooie afsluiting van deze week! Het verbaast me toch wel weer dat er nog altijd mensen zijn die, ondanks hun bowling ervaring op evenementen, geen idee hebben hoe ze zich op een Victory Banquet moeten kleden. Gelukkig was dat bij ons niet het geval, 'mijn' mannen waren om door een ringetje te halen :D.

Na de toespraken en de uitreikingen voor de sportsmen and women awards konden we lekker gaan eten. Net als bij de opening ceremony was het eten erg goed en lekker!

Tijdens het eten werd ook bekend gemaakt waar de AMF World Cup 2016 gehouden word. Zonder aankondigingen kwamen daar ineens draken binnen gedanst en kindjes die muziek maakten. De hint was duidelijk, we gaan naar Aziƫ! De organisatie hield een toespraak en stelde ons voor aan de organisatoren voor het 52e world cup..... Shanghai!!! Mooi.. weten we alvast waar we voor gaan gooien :).

Er werd nog wat gedronken en gedanst, maar helaas kwam er om 22.30!!!!!!! al een einde aan het feest. Wat een teleurstelling, de stad die nooit slaapt... sluit de zaal om 22.30! Gelukkig hadden we het met elkaar wel gezellig gehad en werd het feest voortgezet in het casino deel. Uiteindelijk ben ik ook afgetaaid om 00.00 uur en Pat is beneden gebleven.

Morgen word een lange reisdag...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten